Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Groupmates For Semester Tiga (3)
posted by Atiqah Nxjihah Tuesday, November 22, 2016 2 comments



Assalamualaikum everyone. Actually malam ni tak ada apa pun yang nak ditulis tapi memandangkan mata ni tak mahu tidur -,- Dari cuti sem *akhir bulan 10* sampai sekarang aku tak tidur waktu malam dan tu sangat tidak elok untuk kesihatan sebenarnya and sangat tidak elok jugak untuk aku bila bukak sem nanti nak kena ajar diri ni tidur awal balik *kang mahu terlepas tak pergi kelas kang* kikikiki.

First of all nak habaq lima orang dalam gambar atas tulah groupmate aku untuk semester tiga (3) Yes kitorang buat satu group untuk semua subjek sebab senang and tak memeningkan kepala. Dari kiri kecik molek tu aku sendirilah and second marahaini *kitorang panggil menik* then cikin lepas tu ajimm and zulkifli. Ni actually bergambar kenangan depan Pejabat Tanah dan Daerah Larut Matang and Selama at Taiping Perak. Siapa orang perak sini (?) Ate kome awok teman okay fine aku tak reti cakap bahasa tu *laughing emoji*

Eventho belajar kat perak tapi aku still cakap bahasa negeri ku *terengganurians* yeah tapi bila present or speaking dengan budak luar daripada pantai timur memang aku cakap bahasa standard lah. Susah duh diorang tak paham apa aku cakap. 

 Kenangan berbuka puasa

Groupmate ni paling aku suka sebab first aku tak payah sentuh bab drawing sebab menik tolong coverkan bahagian drawing ngeh ngeh ngeh. Second senang nak buat kerja sebab semua bagi komitment tapi tipulah tak ada gaduh right (?) Tapi itu semua gaduh manja demi menyiapkan assignment. Hope next sem yang tinggal lagi seminggu je lagi aku dapat satu group dengan diorang lagi *mudah mudahan aamiin* 

By the way lelaki berkemeja biru dua dari kanan tu hak milik tuan blog ni hohoho okbye

Labels:

design by Wanaseoby