Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Yuhuuu imma back
posted by Atiqah Nxjihah Friday, November 11, 2016 0 comments


 
Yeah I'm back today, 0444 hours and the date of today is 11 November 2016. Seriously since masuk sekolah teknik masa form 4 kalau tak silap masa tu 2014 then laptop jahanam then internet tiada and so on. Banyak sungguh dugaan nya untuk berblogging. Now dah dua tahun berlalu and finally terasa nak kembali berblogging. Tapi tengok keadaan jugak since aku ni dah jadi student dah nak masuk semester empat (4) so tak ada banyak masa sangat nak menaip kat blog ni *alasan biar malas pun hahaha*

So totally out nak edit blog ni balik seriously dah tak ingat nak ubah blogskin ni macam mana sebab dah lama aku tinggalkan dunia blogging aku even dua (2) tahun well lama lah jugak kan (?) Kekok. Janggal. Blurr. Blurpp alhamdulillah baru lepas makan roti canai :)

So again aku stop kat sini sebab kering idea macam dulu dulu lah. Banyak cerita yang nak diceritakan tapi aku rasa macam tak terluah kalau taip kat sini so tengoklah kalau ada masa free lagi aku uodate. Stay tuned cewah perasan ada orang baca sangat perasan famous sangat okbye.

Labels:

design by Wanaseoby