Gadis Kidal Menaip // Atiqah Nxjihah
Happy Belated December
posted by Atiqah Nxjihah Sunday, December 04, 2016 2 comments


Happy Belated December! Yeah harini dah masuk 4 December and aku baru nak hello december ngeh ngeh ngeh. Seriously sebelum ni a little bit busy jaga nenek and now alhamdulillah dah kembali menaip kembali. So bila masuk bulan December maka nya bermula lah kehidupan aku as a student di UiTM Seri Iskandar Perak Darul Ridzuan. Alhamdulillah 5 December which means esok aku akan start kuliah sebagai student semester empat [4].

Penat sebenarnya sebab 2 December *malam* naik bas then sampai di uitm pukul 8 pagi and terus daftar bilik sebab tak sabar nak landing atas katil. Dalam 10 jam bertapa dalam bas so memang agak penat. Siap daftar kena angkat beg pulek. So sad sebab dapat bilik yang sama macam sem lepas and still dapat bilik di tingkat dua [2] Tinggi oii! Then ambik barang dalam stor kolej lagi ya tuhan penat nya angkut sorang sorang! Berapa round aku turun naik tangga semata mata angkat barang 😭 

Siap kemas siap semua benda barulah aku lega and terus tido. Sejuk gila kat sini eventho dah pukul 1 tengah hari. Then lepas maghrib ajak classmate teman makan sebab kebulur tak makan apa apa since pagi 2 December tu. Siap makan mcd terus pergi beli barang keperluan harian. Sikit je beli tapi harga bila nak bayar mengucap panjang aku 😪 So siap semua benda terus balik and kemas lagi hehehe. And finally, sekarang dah siap kemas sepenuhnya. Okbyeee!

Labels:

design by Wanaseoby